5

 
OVER V2S

 

Sinds 2007 hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld en ondersteunen wij diverse organisaties bij het stroomlijnen en professionaliseren van de inkoopfunctie.
 

ROBIN DE JONGH

robin_dejonghv2s
Ik kom uit een echt ondernemersgezin en dat zie je terug in mijn huidige werkzaamheden. Na mijn studie Small Business ben ik als managementconsultant aan de slag gegaan en heb ik mijn bedrijfskundige kennis en expertise via verschillende initiatieven ingezet. Als partner bij V2S ben ik naast inkoopspecialist vooral het aanspreekpunt voor commerciële vraagstukken, het uitonderhandelen van betere contracten en het in kaart brengen van financiën. Ik haal veel plezier uit de diversiteit aan opdrachtgevers en projecten. Hoe groot of klein een opdracht is, mijn ambitie is altijd om een toegevoegde waarde aan het bedrijf te leveren.
 
 
 

MARK LAMERS

Mijn carrière is begonnen in de hospitality branche. Als manager van een hotel ontdekte ik hoeveel je als ondernemer kunt besparen op het inkopen van niet-handelsgoederen. Samenwerken speelt hierbij een grote rol. Ook met de leveranciers waar je de producten afneemt. Je gebruikt elkaars kennis en expertise om tot de meest optimale uitkomst te komen. Het is niet altijd even makkelijk om met alle partijen tot een gewenst resultaat te komen. Dankzij mijn diplomatieke houding lukt het mij vaak om iedereen om de tafel te krijgen en samen tot een goede oplossing te komen.
 

www.linkedin.com/in/marklamers