4

 
CASES

 

Onderstaande cases geven een indruk van onze dienstverlening en de resultaten die het oplevert.
 

APENHEUL

Dierenpark Apenheul is expert op het gebied van apen en trekt jaarlijks maar liefst 500.000 bezoekers. In 2016 werd de Apenheul verkozen tot Leukste uitje van Nederland. Om dit succesvolle bedrijf te runnen is een breed scala aan expertises nodig, zowel op organisatorisch als wetenschappelijk vlak. De directie heeft V2S ingeschakeld om de hele NPR inkoop te optimaliseren. Wij helpen mee als ware een externe inkoopafdeling maar zijn tegelijkertijd zeer nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie. Door deze intensieve samenwerking kennen wij het bedrijf en haar medewerkers goed en kunnen we zo proactief meedenken. Naast het daadwerkelijk realiseren van financiële besparingen, ontzorgen wij de organisatie en fungeren wij als sparringpartner.
 
meer informatie: www.apenheul.nl
 

 
TT ASSEN

De TT in Assen is naast een wereldberoemd motorcircuit ook een bijzondere eventlocatie. Van internationale races tot aan kleine bedrijfsuitjes, bij TT Assen is alles mogelijk! De plek biedt daarom een veelvoud aan hospitality functies. Samen met de aanwezige kennis en expertise in het bedrijf hebben wij op diverse punten aanzienlijke besparingen kunnen leveren. Zo hebben wij gunstiger tarieven bij de lokale hotels gerealiseerd en hebben wij een bijdrage geleverd aan slimme oplossingen wat betreft het sanitair.
 
meer informatie: www.ttcircuit.com
 

 
Het Erfgoed Expert Team

Aanwezig erfgoed maakt de provincie aantrekkelijk voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Daarom levert de provincie graag een bijdrage aan de instandhouding van monumenten. Bij veel eigenaren en ondernemers leeft de vraag: Hoe onderneem ik rendabel op mijn fort of landgoed? Daarbij spelen ook veel praktische vragen: Hoe maak ik de horeca bij mijn fort goed en veilig toegankelijk? Hoe regel ik de juridische en de financiële kant van mijn onderneming? Kies ik voor een duurzame aanpak? En hoe krijg ik mijn buitenplaats eigenlijk goed op de kaart? Het Erfgoed Expert Team helpt bij deze vragen.

BMW

Zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met DIC, een dochterbedrijf van Value2Source. Door hun expertise en ervaring op zowel IT-inhoud als met een coöperatieve organisatie ligt er nu een goed contract voor de BMW- en MINI dealers in Nederland.

Hans Keijzers
Directeur BMW Dealer Support Center B.V.